Wie wij zijn...

De Bruin Techniek Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1966 actief is als regionale toeleverancier van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en diensten aan industriële eindgebruikers. De Groep is succesvol met haar merk MROshop® en haar marktformules: Aandrijftechniek Limburg en De Bruin Techniek.  Binnen de gehele groep neemt aandrijftechniek een prominente plaats in.

 

Wat wij leveren...

 

Vanuit ons distributiecentrum en onze 19 regiovestigingen leveren wij het volledige MRO-assortiment(*). Daarnaast zijn wij al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in het zeer snel uitzoeken en leveren van klantspecifieke industriële producten. Deze vorm van maatwerk wordt exclusief voor onze eigen regionale klanten op klantniveau afgestemd en ingeregeld.

(*)MRO is een Engelstalige afkorting die staat voor Maintenance, Repair and Operations. Een verzamelnaam voor goederen die noodzakelijk zijn voor het functioneren van een organisatie in het algemeen en herstel en onderhoud van productiemiddelen in het bijzonder. Deze term raakt ook in Nederland steeds meer ingeburgerd omdat het op een eenvoudige wijze een heel breed programma van producten met een zeer grote diversiteit aanduidt.

 


Nieuws


03-2020: Ontwikkelingen rond het coronavirus Lees verder >
Mooi persbericht n.a.v. krachtenbundeling De Bruin Techniek, Van Lees verder >

DBT Groep | Kapitein Nemostraat 33 | 5015 AL Tilburg | T 0031 (0)13 532 62 00 | F 0031 (0)13 543 65 65 | E info@dbtgroep.com