Ask the Expert


SKF Benelux campagne. Ask the Expert.

Geachte relatie,

 

Onlangs is SKF Benelux een grootschalige campagne gestart naar de Food & Beverage industrie. Het doel van deze campagne is u op een proactieve manier te helpen uw voedselveiligheidsprogramma te verbeteren. SKF Benelux belicht de laatste ontwikkelingen op het gebied van effectieve lagertechnologieën die tegelijkertijd uw kritische doelstellingen voor veiligheid, prestaties, kosten en duurzaamheid ondersteunen.

Hierbij nodigen wij u in samenwerking met SKF Benelux graag uit om deel te nemen aan een Live Expert Talk met als thema 'proactieve voedselveiligheid'. Deze webinar duurt 15 minuten met aansluitend de mogelijkheid om via een chatsessie praktische vraagstukken te bespreken met één van de lokale experts. Alle Live Expert Talks zijn in het Engels.

Deelname aan de webinar en chatsessie is gratis.

Voor meer informatie over de inhoud en de mogelijkheid om u in te schrijven klikt u op onderstaande button.Wij wensen u alvast veel informatieve momenten toe!


Met vriendelijke groet,
De Bruin Techniek GroepTerug naar het overzicht


Nieuws


03-2020: Ontwikkelingen rond het coronavirus Lees verder >
Uitnodiging voor SKF Knowledge Webinar Lees verder >
SKF Benelux campagne. Ask the Expert. Lees verder >

DBT Groep | Kapitein Nemostraat 33 | 5015 AL Tilburg | T 0031 (0)13 532 62 00 | F 0031 (0)13 543 65 65 | E info@dbtgroep.com